Samenwerkende Kredietunies deelnemer aan Week van de Financiering

Op 17 februari organiseert de Kamer van Koophandel in Hotel van der Valk in Assen een bijeenkomst over alle mogelijke vormen van financiering voor ondernemers in Noord-Nederland. De Samenwerkende Kredietunies zijn hier aanwezig voor informatie en persoonlijk advies. Het Groningse bedrijf Mundu is een van de sprekers en vertelt over de goede ervaringen met Kredietunie Groningen. De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de Week van de Financiering.

Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de Kamer van Koophandel en Hogeschool Utrecht. Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, organiseert de Kamer van Koophandel van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering, met bijeenkomsten in het hele land.
Informatie en persoonlijk advies
Welke vormen van financiering bestaan er? En vooral, welke zijn voor u geschikt? Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over alle mogelijke vormen van financiering. Van crowdfunding, informal investors en mogelijkheden die kredietunies bieden tot subsidieregelingen. U krijgt persoonlijk advies van deskundigen. U kunt deelnemen aan korte kennissessies. En natuurlijk is er volop gelegenheid om waardevolle, nieuwe contacten te leggen tijdens de netwerkborrel.
De bijeenkomst in Assen is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van nieuws- en sportuitzendingen bij onder andere RTL, AT5, RTV Utrecht en RTV Noord-Holland, is dagvoorzitter. Zij interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking. Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen, waaronder de Kredietunies, klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Samengevat:
Deskundigen beantwoorden uw vragen op het Financieringsplein;
Succesvolle ondernemers vertellen over hun ervaringen;
Financiers pitchen wat zij u te bieden hebben;
Kennissessies over mogelijkheden van financieringsvormen;
Netwerkborrel voor ontmoetingen met ondernemers en financiers.
Informatie en aanmelden
Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest