fbpx

Blogs

Afscheid van Robert Wielinga

Op 11 mei was de ledenvergadering van de Kredietunie Groningen in de Coendersborg in Groningen. Zoals gebruikelijk waren er interessante sprekers en was er tijd

zakelijk_krediet_grongen_ondernemers

beeproger en Kredietunie Groningen: een indrukwekkende samenwerking

Beeproger en Kredietunie Groningen: een indrukwekkende samenwerking. Volgens Jan, CEO van Beeproger zegt “Ik zou Kredietunie Groningen zeker aanbevelen. Hun bedrijfsmodel is niet gebaseerd op het verdienen van
zoveel mogelijk geld. Lees snel verder voor het hele verhaal.

Wij zijn op zoek naar nieuwe kredietgevers!

Wij zijn op zoek naar nieuwe kredietgevers! Ben je een maatschappelijk betrokken (ex-)ondernemer, wil je daarnaast bijdragen aan een goed ondernemersklimaat in Noord-Nederland en op zoek naar een rendement op je investering? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar nieuwe coaches!

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe coaches voor onze kredietnemers. Coaching is een voorwaarde van Kredietunie Groningen. Lees hier meer.

zakelijke lening

Kredietregeling Corona (KKC ) is verlengd!

Voor MKB-ondernemingen, om op een verantwoorde wijze en tegen gunstige voorwaarden, in financieringsbehoefte te voorzien, als gevolg van de corona crisis. Velengd tot 1 juli 2021.

Waarom Kredietunie Groningen?

Kredietunie Groningen is een initiatief voor ondernemers, door ondernemers. Ons doel is het financieren van Groningse MKB-bedrijven met toekomstperspectief. Zonder bemiddeling van de bank. Kredietgevers zijn MKB-ondernemers of investeerders die via een gemeenschappelijke kas geld ter beschikking stellen.

Persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Door middel van coaching vergroten we samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming, door kennis- en ervaringsoverdracht.

Onderscheidend vermogen

Door een krediet aanvraag niet uitsluitend te beoordelen op ratio’s, maar vooral op kansen.

BMKB geaccrediteerd

Met deze regeling kunnen ondernemers makkelijker geld lenen tijdens de coronacrisis

Waarmee kunnen we je helpen?

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

E: info@kredietuniegroningen.nl
W: www.kredietuniegroningen.nl

KvK-nummer 61804541