Groninger Ondernemers Courant over onze kennismakingsdagen: financiering en coaching voor MKB met groeikansen

Een mooi artikel in de Groninger Ondernemers Courant over onze kennismakingsdagen op 16 april en 28 mei:
“We denken dat er veel MKB’ers in en om Groningen zijn die groeikansen zien voor hun bedrijf en op zoek zijn naar financiering om hun plannen te realiseren. Ik nodig al die ondernemers van harte uit om kennis te maken met wat de Kredietunie voor hen kan betekenen.” Aldus Nina Beswerda, bestuurslid van de Kredietunie Groningen. De Kredietunie organiseert op maandag 16 april en maandag 28 mei kennismakingsdagen voor ondernemers die meer willen weten over de financieringsmogelijkheden van de Kredietunie Groningen.

“Voor ondernemers, door ondernemers: daar staat de coöperatieve vereniging Kredietunie voor. Ben je ondernemer in of rond Groningen en ben je klaar om de volgende stap te maken, door bijvoorbeeld je aanbod uit te breiden, een nieuwe vestiging te openen of nieuwe machines aan te schaffen? Maak dan een afspraak voor 16 april of 28 mei. Tijdens deze kennismakingsdagen kunnen die ondernemers hun plannen aan ons presenteren en de slagingskansen die ze zien onderbouwen, zonder dat daar al een compleet afgerond bedrijfsplan onder ligt. Zo willen we een eventuele drempel voor ondernemers weghalen en de mogelijkheden van de Kredietunie breed onder de aandacht brengen. Want we komen graag in gesprek met ondernemers die groeimogelijkheden zien, om te kijken hoe de Kredietunie daaraan kan bijdragen en om uit te leggen wat onze werkwijze is”, legt Nina Beswerda uit.
Smart money: financiering en coaching
Rode draad in de werkwijze van de Kredietunie is dat kredieten altijd gepaard gaan met coaching door ervaren ondernemers. Frans Muller coördineert dit coachingstraject. Hij gaf 40 jaar leiding aan het familiebedrijf Frans Muller Benelux. Nu zijn zoon de leiding heeft overgenomen, zet Frans Muller zich onder meer in voor de Kredietunie Groningen. Hij is verklaard voorstander van coaching. “Dat is een belangrijke meerwaarde. Het verschilt natuurlijk van ondernemer tot ondernemer hoe intensief die coaching ingevuld wordt. Maar mijn eigen praktijkervaring wijst uit dat alle ondernemers die ik heb gecoacht zonder uitzondering reageerden met ‘dat had ik veel eerder moeten doen’. Als ondernemer wil je niet altijd al jouw vragen of overwegingen neerleggen bij de bank of bij de accountant. En met je partner of vrienden bespreek je ook niet alle details van je bedrijf. De coach biedt de mogelijkheid in volledig vertrouwen en onder vier ogen alle mogelijkheden te bekijken en samen te komen tot de meest ideale oplossing. De coach heeft veel ervaring, een grote scope en een groot netwerk waar je van kunt profiteren. Dus nogmaals, de huiver bij sommige ondernemers is onterecht, doe er vooral je voordeel mee!” (Bron: www.groc.nl)
‘We maken graag een afspraak met u!’
Bent u als MKB’er gevestigd in of rond de stad Groningen, ziet u kansen voor groei en bent u op zoek naar financiering hiervoor? U bent van harte welkom voor een persoonlijke presentatie van uw plannen op maandag 16 april of maandag 28 mei. Alle informatie over wat er ter voorbereiding nodig is en het afspraakformulier vindt u op onze Campagnepagina.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest