fbpx

Coach

Begeleiding van een coach

Coaching is een voorwaarde van Kredietunie Groningen. Ondernemers die een klankbord hebben en die kunnen sparren met financiële of vakspecialisten, zijn in de regel succesvoller dan ondernemers die er alleen voor staan.

Kredietnemers van Kredietunie Groningen krijgen een coach die over veel kennis of ervaring beschikt in specialistische vak- of bedrijfsvoering. Zo vergroten wij gezamenlijk de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming en op volledige betaling van rente en aflossing.

Wil je coach worden?

We hebben een grote verscheidenheid aan coaches omdat de vraagstukken bij onze kredietnemers heel divers zijn. Tijdens de kennismaking tussen de ondernemer die gefinancierd wordt en de coach kunnen beiden ervaren of er een goede klik is.

Coaching is in de eerste plaats een procesmatige ‘reflectieve’ begeleiding. In overleg wordt de frequentie samengesteld. Zowel cijfermatig als procesmatig. Naast algemene managementkwaliteiten met specialisaties op een specifiek terrein, zul je als coach moeten beschikken over de volgende competenties:

  • Inlevingsvermogen/empathie
  • Luisteren
  • Samenvatten
  • Doorvragen
  • Duidelijk zijn
  • Enthousiasmeren
  • Positieve instelling

Waarom Kredietunie Groningen?

Kredietunie Groningen is een initiatief voor ondernemers, door ondernemers. Ons doel is het financieren van Groningse MKB-bedrijven met toekomstperspectief. Zonder bemiddeling van de bank. Kredietgevers zijn MKB-ondernemers of investeerders die via een gemeenschappelijke kas geld ter beschikking stellen.

Persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Door middel van coaching vergroten we samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming, door kennis- en ervaringsoverdracht.

Onderscheidend vermogen

Door een krediet aanvraag niet uitsluitend te beoordelen op ratio’s, maar vooral op kansen.

BMKB geaccrediteerd

Met deze regeling kunnen ondernemers makkelijker geld lenen tijdens de coronacrisis

Waarmee kunnen we je helpen?

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

E: info@kredietuniegroningen.nl
W: www.kredietuniegroningen.nl

KvK-nummer 61804541