Coach

Begeleiding van een coach is een voorwaarde voor de toekenning van krediet bij Kredietunie Groningen. Ben jij een ervaren ondernemer en wil je andere ondernemers coachen?

Kredietunie Groningen

T: 050 211 09 48
E: info@kredietuniegroningen.nl

Begeleiding van een coach

Coaching is een voorwaarde van Kredietunie Groningen. Ondernemers die een klankbord hebben en die kunnen sparren met financiële of vakspecialisten, zijn in de regel succesvoller dan ondernemers die er alleen voor staan.

Kredietnemers van Kredietunie Groningen krijgen een coach die over veel kennis of ervaring beschikt in specialistische vak- of bedrijfsvoering. Zo vergroten wij gezamenlijk de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming en op volledige betaling van rente en aflossing.

Wil je coach worden?

We hebben een grote verscheidenheid aan coaches omdat de vraagstukken bij onze kredietnemers heel divers zijn. De kredietnemer moet vooruitgang boeken door middel van coaching. De verantwoording hiervoor ligt bij beiden. Tijdens de kennismaking kunnen beiden ervaren of er een goede klik is.

Coaching is in de eerste plaats een procesmatige ‘reflectieve’ begeleiding. Aan de hand van maandelijkse gesprekken vindt er een evaluatie plaats. Zowel cijfermatig als procesmatig. Naast algemene managementkwaliteiten met specialisaties op een specifiek terrein, zul je als coach moeten beschikken over de volgende competenties:

  • Inlevingsvermogen/empathie
  • Luisteren
  • Samenvatten
  • Doorvragen
  • Duidelijk zijn
  • Enthousiasmeren
  • Positieve instelling

Uit het bovenstaande blijkt dat coaching een complexe aangelegenheid is die aantrekkelijk kan zijn voor mensen met veel ervaring en expertise.

Waarom Kredietunie Groningen?

R

Begeleiding van een eigen ervaren coach

Door middel van een coach bevorderen we de kennis- en ervaringsoverdracht en vergroten wij samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming.

R

Advies van echte ondernemers

Van, voor en door ondernemers; ondernemers.

R

Onderscheidend vermogen ten opzichte van banken

Kredietunie Groningen kijkt bij het beoordelen van een aanvraag vooral naar de ondernemer en de kansen van het bedrijf in plaats van uitsluitend naar ratio’s.

R

BMKB geaccrediteerd

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de werkwijze van Kredietunie Groningen? Download dan de handout of neem vrijblijvend contact met ons op.

LET OP: Wij kunnen alleen Financieringen verstrekken aan ondernemers uit Groningen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres (op afspraak)
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

Plan uw route naar ons kantoor via Google Maps

Postadres
Postbus 4025
9701 EA Groningen

T 050 211 09 48

E: info@kredietuniegroningen.nl
W: www.kredietuniegroningen.nl

KvK-nummer 61804541