Kom in mei of juni kennismaken met de Kredietunie

Bent u als MKB’er gevestigd in of rond de stad Groningen, ziet u kansen voor groei en bent u op zoek naar financiering hiervoor? Kom dan kennismaken met de mogelijkheden en meerwaarde van de Kredietunie Groningen. U bent van harte welkom om op 28 mei, 27 juni of 2 juli een afspraak te maken voor een persoonlijke presentatie van uw plannen, aan de Trompsingel 35 in Groningen.

We gaan dan graag met u in gesprek over hoe wij kunnen bijdragen aan het toekomstperspectief van uw bedrijf, door financiering met ondersteuning van coaching. U kunt uw financieringsbehoefte met ons bespreken en de slagingskans van uw plannen met argumenten onderbouwen. Daarbij zijn we natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar uw bedrijf, uw klanten en uw positie in de markt. Wij zijn zelf ervaren ondernemers en we geloven in de persoonlijke kracht van ondernemerschap.

Daarom nodigen we u van harte uit om persoonlijk kennis te maken met de Kredietunie. In het presentatiesjabloon (aan de rechter zijde van de pagina) vindt u alle informatie voor de voorbereiding van ons gesprek. Hierin staat aangegeven wat we graag van u willen weten. U hoeft uw presentatie niet van te voren toe te sturen, maar kunt deze op locatie presenteren. Hierbij kunt u gebruik maken van het presentatiesjabloon in PowerPoint of Word. Kies de manier die het beste bij u past. Er is een beamer aanwezig indien u hier gebruik van wilt maken. (Wel graag zelf een laptop meenemen.)

U kunt zich voor de kennismakingsdagen aanmelden via onderstaand formulier. Er wordt contact met u opgenomen om een afspraak te plannen. Bent u verhinderd op deze dagen? Dan kunt u zich ook aanmelden via info@kredietuniegroningen.nl met hierin uw motivatie met ondersteuning van het presentatiesjabloon.

Eventuele vragen kunt u stellen via info@kredietuniegroningen.nl

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet

Aanmelden
  •  
  •  
  •  

Een van onze kredietnemers:

“Wat prettig is aan deze financier: ze kijken naar prognoses en niet alleen naar wat je al hebt gepresteerd. Bij Kredietunie Groningen zitten mensen die ook echt inhoudelijk meedenken over het businessplan en de potentie van het bedrijf. Dat vertrouwen in de vorm van een financiering was een heel belangrijke stap voor me.”