fbpx

BMKB

Wanneer je als ondernemer aan een aantal criteria voldoet, kun je van de overheid een staatsgarantie krijgen op je bancaire bedrijfslening. De BMKB is een borgstellingsregeling van de overheid die garant staat voor een deel van de lening. Dit vergroot je kans op een financiering en zo kun je dus wel starten, innoveren of groeien.

Ondervindt jouw bedrijf financiële gevolgen door het coronavirus? Kredietunie Groningen is geaccrediteerd voor deze regeling. Daarnaast krijg je bij ons hulp van een ervaren coach. Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over de BMKB-C-regeling

Waarom Kredietunie Groningen?

Kredietunie Groningen is een initiatief voor ondernemers, door ondernemers. Ons doel is het financieren van Groningse MKB-bedrijven met toekomstperspectief. Zonder bemiddeling van de bank. Kredietgevers zijn MKB-ondernemers of investeerders die via een gemeenschappelijke kas geld ter beschikking stellen.

Persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Door middel van coaching vergroten we samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming, door kennis- en ervaringsoverdracht.

Onderscheidend vermogen

Door een krediet aanvraag niet uitsluitend te beoordelen op ratio’s, maar vooral op kansen.

BMKB geaccrediteerd

Met deze regeling kunnen ondernemers makkelijker geld lenen tijdens de coronacrisis

Waarmee kunnen we je helpen?

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

Postadres
Postbus 4025
9701 EA Groningen

T 050 211 09 48
E: info@kredietuniegroningen.nl
W: www.kredietuniegroningen.nl

KvK-nummer 61804541