BMKB

Wanneer je als ondernemer aan een aantal criteria voldoet, kun je van de overheid een staatsgarantie krijgen op je bancaire bedrijfslening.

Kredietunie Groningen

T: 050 211 09 48
E: info@kredietuniegroningen.nl

Wanneer je als ondernemer aan een aantal criteria voldoet, kun je van de overheid een staatsgarantie krijgen op je bancaire bedrijfslening. De BMKB is een borgstellingsregeling van de overheid die garant staat voor een deel van de lening. Dit vergroot je kans op een financiering en zo kun je dus wel starten, innoveren en groeien.

Ondervindt jouw bedrijf financiële gevolgen door het coronavirus? Kredietunie Groningen is geaccrediteerd voor deze regeling. Daarnaast krijg je bij ons hulp van een ervaren coach. Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Kredietunie Groningen?

R

Begeleiding van een eigen ervaren coach

Door middel van een coach bevorderen we de kennis- en ervaringsoverdracht en vergroten wij samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming.

R

Advies van echte ondernemers

Van, voor en door ondernemers; ondernemers.

R

Onderscheidend vermogen ten opzichte van banken

Kredietunie Groningen kijkt bij het beoordelen van een aanvraag vooral naar de ondernemer en de kansen van het bedrijf in plaats van uitsluitend naar ratio’s.

R

BMKB geaccrediteerd

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de werkwijze van Kredietunie Groningen? Download dan de handout of neem vrijblijvend contact met ons op.

LET OP: Wij kunnen alleen Financieringen verstrekken aan ondernemers uit Groningen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres (op afspraak)
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

Plan uw route naar ons kantoor via Google Maps

Postadres
Postbus 4025
9701 EA Groningen

T 050 211 09 48

E: info@kredietuniegroningen.nl
W: www.kredietuniegroningen.nl

KvK-nummer 61804541